Kerkelijke Provincie Keulen

De Kerkelijke Provincie Keulen
 
IndexPortaleFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Discreet voor al de Professoren van De Rooms Aristotelische Seminariums

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lancelot
Hoofdscriptor
avatar

Aantal berichten : 133
Localisation : Leiden
Registration date : 29-12-11

BerichtOnderwerp: Discreet voor al de Professoren van De Rooms Aristotelische Seminariums    do aug 23, 2012 12:36 pm

Citaat :
  Discreet voor al de Professoren van De Rooms Aristotelische Seminariums

  Wij, Zijn Eminentie Alessandro III de' Montemayor Borgia zei "Giarru Sans terre", Burggraaf van Arcola, Kardinaal Roomse-keurvorst van de Heilige Roomse Aristotelische Kerk en Universal, Kanselier van de Congregatie van de verspreiding van het geloof, , kardinaal-priester van Sint Paul van Lateranen, kardinaal-bisschop en partibus van Tripoli, prefect van de prefectuur van aristotelische Onderwijs, bij genade van de Almachtige en onder de ogen van onze profeten, namens de congregatie van de verspreiding van het geloof aangekondigd is:  Vanaf dinsdag 21 augustus 1460 zal het verplicht zijn voor alle leraren in alle Roomse Aristoteles Seminariums in de wereld om een diploma te bezitten genaamd: ‘’Professor’’ om de rol van docenten spelen binnen de Rooms-Aristotelische Seminariums wereldwijd te houden.

  Iedereen die les wil geven in de Seminariums zijn vandaag verplicht om dergelijke diploma te bezitten, onmisbaar voor het onderwijs en de opleiding van nieuwe leerkrachten, zorgen voor een betere voorbereiding voor hen deze verkrijgen, indien mogelijk, een betere prestatie in het onderwijs.

  Echter, de prefect van de aristotelische Onderwijs, in zijn absolute grootmoedigheid, zal ervoor zorgen dat leraren ten minste een periode van drie maanden de titel "professor" hebben.
  De Seminariums die de beschikking hebben het diploma te geven op het moment: Seminarie van Noirlac, Seminarie van Fornovo en de Seminariums van de orde van Sint Dominicus..

  Wanneer drie maanden zijn verstreken, precies op 21 November, 1460, moeten alle actieve docenten op dit moment in alle Seminariums beschikken over dit diploma. Degene die nog niet het juiste niveau van dit diploma hebben zullen tijdelijk worden geschorst door de Congregatie voor de Verspreiding van het Geloof. De inspecteurs zullen worden gestuurd om dit proces te overzien.

  Wij nodigen alle Roomse Aristoteles Seminariums uit indien zij willen, op basis van hun eigen beschikbaarheid, voor een cursus voor docenten. De prefectuur van Leraren zal helpen met het maken van lessen door een basis voor een dergelijke cursus, met opzet gemaakt in de tijd van de opleidingscommissie van de prefectuur.

  De verplichting om het diploma "Professor" te halen voor degenen die les willen geven zullen worden toegevoegd in de status van elk seminarie. Degenen die verantwoordelijk zijn voor de Seminariums zijn vereist om te zoeken naar de goedkeuring van het statuut, wat vanaf nu begint en niet langer dan 15 dagen na de datum van vandaag zal zijn.


  Pax et Bonum  Opgemaakt in Rome op de XXI dag van de maand VIII in het jaar van genade MCDLX van onze Heer.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Discreet voor al de Professoren van De Rooms Aristotelische Seminariums
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Filmpje van castratie muis, niet voor gevoelige mensen
» Ik wil een compact camera kopen voor erbij.
» Planten, mos en ander groen voor muizen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kerkelijke Provincie Keulen :: Aartsbisdom Keulen :: De Bibliotheek :: Scriptorium-
Ga naar: