Kerkelijke Provincie Keulen

De Kerkelijke Provincie Keulen
 
IndexPortaleFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje

Ga naar beneden 
AuteurBericht
DragothAr
Bisschop in Partibus
avatar

Aantal berichten : 631
Registration date : 04-07-07

BerichtOnderwerp: Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje   zo nov 02, 2008 6:30 pm

Dit is al een redelijk oude aanvraag ik die terug tegenkwam bij het uitmesten van mijn kasten. Ik had deze al eens ergens klaargelegd om te bespreken, maar dat was toen met die grote storm dat er in meerdere gebouwen documenten verloren zijn gegaan (ooc: toen was er iets mis op alle fora van forumactie en posts waren verloren gegaan). En het is een beetje in de vergetenheid geraakt. Maar zoveel kwaad kan het toch nie omdat de andere scheidingen toch nog niet behandeld zijn.
Maar dus bij deze:

Saartje schreef:
Geachte Monseigneur Dragothar

dit is mijn brief over waarom en hoe de scheiding tussen mij en Findecano-Saralonde tot stand is gekomen
We hebben elkaar ontmoet op 13 mei. toen ik net terug kwam van een reis naar leiden
Het klikte eigenlijk metten tussen ons
De volgende dag hadden we een relatie
OP 3 juni trouwden we voor de kerk.
Alles verliep goed; maar op 9 juli vertrok ik voor zes weken op reis. Tijdens die ze weken ben ik gaan veranderen. Op een zekere vrijdag (de vijftiende augustus geloof ik)
En daar zat Fin ook in de herberg. Samen met Adushi en nog wat andere mensen. Adushi is in feite het irl- lief van Fin en dat zou geen rol mogen spelen. Maar Fin deed nogal afstandelijk en koel vond ik (hij later ook). Ik wist even niet wat gedaan en nam wat afstand.. Sinds die dag ben ik beginnen denken of ik echt wel verder wilde met Fin. Op vakantie was ik veranderd. Ik denk dat ik andere doelstelling ben gaan aannemen en ik wist niet meer of fin er in paste. Ik begon te wantrouwen in mezelf en wist op een gegeven moment niet meer wat ik eigenlijk wilde. Ik wist niet meer of mijn gevoelens wel nog echt aanwezig waren.. IK begon te twijfelen en twijfelen is bij mij niet echt iets goed. Persoonlijk gezien ben ik al iemand die weinig vertrouwen heb en eenmaal ik begin te twijfelen zal ik over alles gaan twijfelen. Dan enkele dagen later heb ik beslist om te scheiden van Fin. Ik ga binnenkort beginnen reizen. Wat ik na mijn lange reis zal doen weet ik nog niet. Maar momenteel denk ik dat ik alleen wil zijn.
Ik hoop dat u genoeg informatie hebt?

Vriendelijke groeten
saartje

Findecano-saralonde schreef:
Monseigneur DragothAr.

U heeft vast de brief van mijn vrouw ontvangen.
U weet dus ook dat mijn vrouw wil scheiden.

Ik zal u het hele verhaal uitleggen.

Op 13 Mei zat ik in de herberg en toen kwam Saartje binnen. Het mooiste meisje wat ik ooit had gezien. We hebben wat gepraat en kwamen tot de ontdekking dat we elkaar wel interessant vonden. Een paar maanden later zijn we getrouwd.

Tijdens de verloving was Saartje een aantal keer heel somber. Ze deed niet zoals altijd tegen me en ik had geen idee wat ik fout zou hebben gedaan. Toch zijn we getrouwd omdat ze weer leek op de persoon die ik op 13 mei heb ontmoet.

Een aantal dagen na de bruiloft is ze naar het klooster gegaan voor 6 weken (Irl op vakantie). Tussendoor kwam ze af en toe terug om even hallo te zeggen.

De laatste week van haar verblijf in het klooster kwam ze weer eens langs. Ik zat toen met een aantal mensen in de herberg (waaronder mijn Rl geliefde. Saar is al vanaf het moment dat ik haar vertelde dat mijn RL geliefde ook is gaan spelen bang dat ze achtergesteld word, wat uiteraard niet zo is). Saar deed heel vreemd tegen mijn rl geliefde, maar er is helemaal niks tussen mij en Adushi (zo heet mijn RL lief) op dit spel. We kunnen RP en RL heel goed gescheiden houden, wat Saar dus niet kan.

Ik kon Adushi uiteraard niet zomaar zeggen dat ze met het spel moet stoppen. En scheiden van Saar was voor mij geen optie. Adushi respecteerde dat ik al getrouwd was met Saar en dus niks met haar op RK kon beginnen.

Dat was niet het enige probleem, Saar was steeds somberder ook al zei ik dat ik haar voor altijd trouw zou blijven en dat ik heel veel van haar hou. Ik heb altijd alles gedaan voor Saar. Als ze troost nodig had was ik er voor haar, als ze lieve woorden zocht was ik er voor haar. En nu wil ze scheiden. We hebben het er over gehad maar ze verzint telkens een andere smoes om te willen scheiden. Dan is het dat ze bang is dat ik haar misbruik, dan is het dat ze mij niet vertrouwt ivm met Adushi, dan is het dat ze niet meer van me houd, dan is het dat ze geen vertrouwen in zichzelf zou hebben en allerlei onzin die volkomen nergens op slaat. Ze zoekt een uitvlucht.

Ik denk dat er meer aan de hand is. Op een dag was Saar met een vriendin, Inge (die mij dit later vertelde), aan het zwemmen in een nabij gelegen meer. Haar vorige lief, Paravogel, kwam toen ook. Inge zei mij dat dhr. Paravogel en mijn vrouw samen gestoeid hebben in het water.

Ook hoorde ik later van iemand anders die ik heel erg vertrouw dat Saar van plan was weg te lopen met een Fransman naar Frankrijk. Ik denk dus dat Saar is vreemd gegaan en dat juist zij niet trouw is. Maar goed, bewijzen heb ik niet.


Toen de 6 weken voorbij waren en Saar terug kwam, heb ik een groot feest georganiseerd voor haar. Ze leek er helemaal niet blij mee en echt gezellig was het nooit met haar in de herberg. Mensen kwamen aan mij vragen waarom Saar zo vreemd deed. Ook vertelden sommige mensen mij dat ze heel erg veranderd is sinds dat ze naar het klooster is gegaan.

Woensdagnacht (niet gisteren, maar een week geleden) leek alles weer goed te zijn tussen Saar en mij. Saar vertelde het ook en zei dat ze me nooit zou laten gaan.. Ik heb dat ook altijd gezegd en ben nooit van plan geweest ontrouw te zijn. Dat is nu juist wat zij doet.

Ik heb altijd alles voor haar gedaan, haar wens was mijn bevel. Ik ben nooit van plan geweest haar te verlaten. Zelfs niet toen ik hoorde dat mijn RL lief is gaan spelen. Zelfs niet toen Armanda zei dat ik beter niet kon trouwen omdat er toch alleen maar ruzie van zou ontstaan. Saar en ik hielpen elkaar altijd en we hadden het altijd fijn samen. Totdat ze vreemd ging doen en meer ging rommelen met andere mannen. Ik vind haar ontrouw geworden.

Als u meer dingen wilt weten of als u vragen heeft hoor ik dat graag. Ik wil graag dat u mij helemaal begrijpt en dat u geen vragen heeft over mij, of iets anders.

Findecano-Saralonde.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
DragothAr
Bisschop in Partibus
avatar

Aantal berichten : 631
Registration date : 04-07-07

BerichtOnderwerp: Re: Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje   zo nov 23, 2008 6:38 pm

Deze is weer even links blijven liggen, maar dat komt nog in orde.
Zijn de uitspraken van Walewein, estorius enzo al gepost op het nederlandse forum?

Kan dit ook vertaald en gepost worden?


http://rome.lesroyaumes.com/viewtopic.php?p=195482#195482

dat is de 2de uitspraak van Laralaika en Roefke.
Hoe staat het met het vooral van Louwrens en co, want daar heb ik ook niets meer over gehoord?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikolaj Rostov
Overleden
avatar

Aantal berichten : 1123
Registration date : 04-07-08

BerichtOnderwerp: Re: Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje   wo nov 26, 2008 12:14 pm

De uitspraken van Walewein en Estorius zijn nog niet geplaatst in het Nederlandse Forum. Ik wil dit graag doen echter wil ik dan graag weten waar wij normaal deze vertalingen plaatsen.

Verder,

De tweede uitspraak van zijne excellentie monseigneur MrGroar, betreffende het huwelijk tussen Laralaika en Roefke is, zoals u wel zult weten, reeds vertaalt en kan afgesloten worden.

Voor wat betreft de situatie rond Louwrens. Ik heb hier al heel lang niets meer van gehoord en weet niet in hoeverre deze situatie zich heeft ontwikkeld.

Zal ik heer Louwrens hierover contacteren, of wilt u dit liever zelf doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
DragothAr
Bisschop in Partibus
avatar

Aantal berichten : 631
Registration date : 04-07-07

BerichtOnderwerp: Re: Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje   wo nov 26, 2008 12:37 pm

Ik zal de heer Louwrens wel contacteren om de scheiding aan te vangen. Mogelijk zal hiervoor een rechtzaak gebruikt worden aangezien het hier niet gaat om 2 personen, maar 4 personen.

Betreffende de reeds uitgesproken zaken. De nederlansde versie is genoeg.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Scheiding Findecano-Saralonde - Saartje
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Kerkelijke Provincie Keulen :: Officialiteit van Keulen :: Archieven-
Ga naar: